Fallskyddsutbildning

Du har antagligen sökt på “fallskyddsutbildning” och då har du hamnat helt rätt. Vi på Rope Access erbjuder ett brett utbud av fallskyddskurser för dig inom industri och bygg som ska använda fallskyddssele i mindre komplexa situationer.

Kontakta oss här

Fallskyddsutbildning - vidare information

Rätt kunskaper

Utbildningen ger dig rätt kunskap om olika metoder och tekniker för att alltid kunna arbeta säkert på höga höjder, och du får allmän kunskap om personlig skyddsutrustning.Vi har många års erfarenhet i branschen vilket gör oss till ett bra val av utbildare. Utbildningen sker i grupper om 7-15 deltagare, antingen ute hos dig som kund eller i våra moderna lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö, Östersund och Piteå. Vi varvar både teori och praktik för bästa kunskap och kompetens.För oss är kvalitet och säkerhet två centrala delar både vad gäller vårt arbete och de utbildningar vi erbjuder. Vårt gedigna arbete med detta gör att vi idag är ett självklart val för flera industrikunder med högt ställda krav.

Utbildningens innehåll

Kursen leds av våra erfarna och utbildade instruktörer. Under utbildningen går vi bland annat igenom strategier för fallskydd, egenkontroll av utrustning, korrekt påtagning av sele, kamratkontroll samt lagar och regler. Målet är att du efter avslutad utbildning ska ha kunskap om hur man använder en fallskyddssele och när den ska användas i enlighet med AFS 2001:3 Användning av Personlig Fallskyddsutrustning. Efter kursens avslut erhåller du ett internationellt erkänt certifikat som är giltigt i tre år.
Se våra utbildningslokaler

Kontakta oss för fallskyddsutbildning

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om utbildningen, eller boka in en fallskyddsutbildning på en av våra närliggande anläggningar.
Ta kontakt med vår områdesansvariga på mail eller telefon, så hjälper vi dig gärna. Välkommen till Rope Access!

Vill du veta mer?

KONTAKT INFORMATION

Sofia Landeiro

Specialistsäljare Utbildning

    Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag..