Vindkraftverk – Reparatör

Anlita oss som reparatör för era vindkraftverk.
Kontakta oss här

Go to topic

Vindkraftverk är vår hemmaplan

Rope Access är en arbetsmetod som möjliggör säkert höghöjdsarbete men också arbeten på svåråtkomliga platser. Det finns höga säkerhetskrav i bygg- och industribranschen på att förebygga olyckor vid höghöjdsarbete.

Vi på Rope Access arbetar därför med industriellt reparbete och möjliggör för andra företag inom branschen att arbete på ett säkert men också miljövänligt sätt. Vi värdesätter säkerhet och kvalitet i arbetsmetoder för arbete på hög höjd.
Vi var det första företaget i Sverige som ackrediterades av IRATA, Industrial Rope Access Trade Association, som är en global branschorganisation för reparbete och som har hårda inträdeskrav för medlemsföretag.

På Rope Access utför vi allt ifrån inspektion till de mest avancerade och krävande reparationer av vindkraftverk som efterfrågas. Vi är idag stolt leverantör åt ledande tillverkare som Siemens, Vestas och ENERCON och bistår med reparation, service och underhåll av vindkraftverk.

Våra reparatörer utför inspektioner och reparationer med hjälp av avancerad repteknik. Vi arbetar flexibelt inom en mängd olika miljöer men är specialiserade inom vindkraftverk. Vi erbjuder våra kunder inom vindkraftverk avancerade strukturella reparationer av rotorblad och vindkraftstorn i stål och betong. Vi utbildar företag på vårt kontor i Solna men vi arbetar och är verksamma i hela norra Europa.

Söker ni reparatör av vindkraftverk är Rope Access rätt val för ert företag. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap kring underhåll och reparation av vindkraftverk.

Utbildningar inom GWO

Vi har arbetat med att utbilda yrkesarbetare sedan 2013. Utbildning sker enligt Global Wind Organisations (GWO) standard. Vår toppmoderna lokal är anpassat för de senaste utbildningarna inom Rope Access och GWO men vi håller även kurser runtom i landet, där våra kunder befinner sig helt enkelt.

Hör av er till oss om ni vill veta mer. Välkommen till Rope Access.

Läs mer om våra utbildningar

Tidigare projekt

Arbete på hög höjd

Enercon GMBH

Avancerade rotorbladslagningar
Tornarbeten

Se projekt

Siemens Windpower

Avancerade rotorbladslagningar
Tornarbeten

Se projekt

Vestas Northern Europe

Rotorbladslagningar
Tornarbeten

Se projekt

Behöver du hjälp med vindkraft?

KONTAKT INFORMATION

Martin Sjöblom

Business Area Manager Wind

    Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag.