Vindkraftverk – Reparation

Vi anlitas av Siemens, Vestas och Enercon för avancerade rotorbladslagningar.
Kontakta oss här

Go to topic

Vi sköter reparationen av era vindkraftverk

Vänd dig till oss på Rope Access när du behöver hjälp med vindkraftverk i form av reparation. Just vindkraftverk är vår hemmaplan och vi har många års erfarenhet i branschen – vi har bland annat utfört löpande besiktning och underhåll för svensk och internationell vindkraftsindustri i tio års tid och vårt arbetsområde omfattar hela norra Europa. Därför har vi inga problem att utföra även de mest krävande reparationerna av vindkraftverk som efterfrågas på marknaden, och vi levererar tjänster med mycket hög kundnöjdhet. Det kan till exempel handla om avancerade strukturella reparationer av rotorblad eller reparationer av vindkraftstorn i stål och betong. Vi vet att branschen ställer hårda krav på kvalitet vad gäller såväl utfört praktiskt arbete som reparation, och vi levererar därefter.

Utbildningar inom GWO

Vi har sedan 2013 utbildat över 500 yrkesarbetare inom Basic Safety Training enligt Global Wind Organisations standard. Vi håller löpande dessa kurser i vår toppmoderna lokal i centrala Solna, samt på fler fasta utbildningsplatser runtom i landet. Vi kan även hålla dessa kurser ute hos Er om så önskas.

Läs mer om våra utbildningar

Tidigare projekt

Arbete på hög höjd

Enercon GMBH

Avancerade rotorbladslagningar
Tornarbeten

Se projekt

Siemens Windpower

Avancerade rotorbladslagningar
Tornarbeten

Se projekt

Vestas Northern Europe

Rotorbladslagningar
Tornarbeten

Se projekt

En professionell aktör på marknaden

Vi är stolta över att vara leverantör åt några av världens främsta vindkraftstillverkare och förutom reparation av vindkraftverk erbjuder vi även utbildningar inom GWO. Med lång erfarenhet har vi genom åren utfört en rad olika projekt. Några av dem har vi samlat här på vår hemsida, så ta gärna en titt för en bra uppfattning om vad vi kan åstadkomma vad gäller vindkraftverk.

Kontakta oss för reparation av vindkraftverk

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några övriga frågor kring vårt arbete, eller om du vill anlita oss för reparation av vindkraftverk, så hjälper vi dig. Du når oss enklast genom att kontakta vår områdesansvariga på mail eller telefon. Välkommen till Rope Access.

Behöver du hjälp med vindkraft?

KONTAKT INFORMATION

Martin Sjöblom

Business Area Manager Wind

    Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag.