Vindkraftverk klättra

Vi har utfört klättringsarbeten på vindkraftverk av Siemens, Vestas och Enercon för avancerade rotorbladslagningar.

Kontakta oss här

Go to topic

Mer information om klättring på vindkraftverk

Du har antagligen sökt på “vindkraftverk klättra” och då har du hamnat helt rätt. Vi på Rope Access arbetar med industriellt reparbete, så kallad rope access på engelska, en metod som möjliggör arbete på höga höjder och svåråtkomliga platser. Med över tio års erfarenhet av branschen kan vi utföra kvalificerade uppdrag på vindkraftverk, genom att klättra och använda oss av åtkomstteknik via rep. Fördelarna med att klättra är många – det sparar både tid, energi och pengar samtidigt som det är en säker metod jämfört med byggställningar och kranar. Vi utför allt från inspektion till mer krävande reparationer som efterfrågas på marknaden. Eftersom vi alltid arbetar med stort fokus på kvalitet och säkerhet är vi idag ett självklart val för många kunder inom vindkraftsbranschen.

Utbildningar inom GWO

Vi har sedan 2013 utbildat över 500 yrkesarbetare inom Basic Safety Training enligt Global Wind Organisations standard. Vi håller löpande dessa kurser i vår toppmoderna lokal i centrala Solna, samt på fler fasta utbildningsplatser runtom i landet. Vi kan även hålla dessa kurser ute hos Er om så önskas.

Läs mer om våra utbildningar

Tidigare projekt

Arbete på hög höjd

Enercon GMBH

Avancerade rotorbladslagningar
Tornarbeten

Se projekt

Siemens Windpower

Avancerade rotorbladslagningar
Tornarbeten

Se projekt

Vestas Northern Europe

Rotorbladslagningar
Tornarbeten

Se projekt

Tjänster och utbildning för att klättra i vindkraftverk

Vi levererar tjänster med mycket hög kundnöjdhet, och förutom våra tjänster erbjuder vi även utbildningar i GWO. Vi håller kurserna löpande i vår toppmoderna lokal i Solna samt på några andra utbildningsplatser runtom i Sverige. Kurserna kan även hållas ute hos dig som kund.

Genom åren har vi arbetat i en rad olika projekt och några av dem har vi samlat här på vår hemsida. Ta gärna en titt för en bra uppfattning om vad vi kan göra för dig.

Kontakta oss för tjänster inom vindkraftverk

Hör gärna av dig till våra områdesansvariga per mail eller telefon om du vill anlita oss, så hjälper vi dig. Välkommen till Rope Access.

Behöver du hjälp med vindkraft?

KONTAKT INFORMATION

Martin Sjöblom

Business Area Manager Wind

    Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag.