Nyheter

Advanced On-Site Rescue

Vill du göra det där extra för dina vindkraftstekniker?

Beställ då vår Advanced On-Site Rescue kurs där deltagarna genomför olika scenarier på plats, i de torn där dom faktiskt arbetar.
Vi vet att alla tillverkare och turbintyper är olika i sin nacelldesign och räddning från kröjplan, under axel eller hub kan därför se olika ut.

Vi hjälper er att utnyttja era befintliga verktyg till fullo samt att hitta bra metoder för räddning från era torns svåra och trånga utrymmen.

Vårat mål är att alla som arbetar i torn och nacell ska kunna ta
sig själv och sin kollega ner och hem, varje kväll, oavsett situation.

Ring oss på 010-1024800 eller maila [email protected]

Utbildning

Här tar vi en välförtjänt paus under en av våra Advanced Rescue-kurser ute hos kund!

Höstkampanj

Ta del av en begränsad kampanj. Under november och december erbjuds Ni ett prispressat fallskyddspaket med högkvalitativa produkter. Tillsammans med en rabatterad kurs blir Ni väl rustade för höjderna, även under den kalla, isiga årstiden som snart är här.

https://ropeaccess.se/kampanj/

Har ni ingen möjlighet att åka till vår utbildningslokal?

Inga problem! Vi tar med kursen ut till er!

Ring oss på 010-102 48 00 så berättar vi mer.

Sommaren är här

Sommarsäsongen är här och vi på Rope Access Sverige AB är i full gång med reparationer av rotorblad för våra kunder i hela Europa.
Då vi alltid ser till att ligga i framkant med val av arbetsmetod för varje specifik reparation utförs arbeten via rope access, mobila arbetsplattformar samt skylifts. Alltid med högsta säkerhet, kvalité, kostnadseffektivitet och tidseffektivitet för våra kunder i fokus.

Loading...

Hör av dig!

KONTAKTINFORMATION

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag.