Kampanj vår 2019

Våren är här!

Ta del av upp till 35% rabatt på fallskyddspaket och takutbildning.

Go to topic

Erbjudande

Våren är på väg och isen börjar smälta på hustaken. Istapparnas grepp om hängrännor börjar släppa och det är dags att se över vinterns påverkan på taken. Underlagens friktion skiftar nu med temperaturväxlingarna samtidigt som tjockare klädsel och handskar gör det svårare att arbeta med fallskyddet. Detta tar vi fasta på och erbjuder ett paket där vi kombinerar en takarbetskurs med ett fallskyddspaket bestående av användarvänliga produkter, lämpliga för den kalla årstiden.

För att Ni ska lära Er hantera utrustningen på ett säkert sätt samt effektivisera Ert arbete på höjd, erbjuder vi ett riktigt Halloweenpris på takarbetsutbildning i samband med detta.

Information om kursen

Fallskyddskurs Tak är utformad för dig som arbetar i en varierande fallriskmiljö. Exempel på en sådan miljö är byggarbetsplatser eller arbete på tak där olika lutningar och underlag ställer olika krav på både val av utrustning och arbetsmetod. Denna utbildning ger dig kunskap för att arbeta säkert på höjd samt allmän kunskap om personlig skyddsutrustning. Kursen behandlar även arbetsmetoder, kontroll av sin egen utrustning samt gällande lagar och regler. Det läggs stor vikt på att både teoretiskt och praktiskt kunna använda eller skapa de förankringar som behövs för fallskyddssystemet. Hur man gör detta beror på både lutning och befintliga strukturer, vilket kräver ett aktivt hanterande av olika typer av utrustning.

”Arbetsgivaren skall ordna med instruktion och övning hur utrustningen skall användas så att avsedd skyddseffekt uppnås” AFS 2001:3 10§

Utrustning

 

 

Kursdetaljer

ANTAL DELTAGARE

Upp till 12 personer/tillfälle

TID

7 tim (teori/praktik)

PRIS

2 650:- per deltagare (ord. pris 3 450:-)

FÖRKUNSKAPER/KRAV

PLATS

Praktik genomförs i våra lokaler i på Storgatan 27 i Solna eller ute hos er om så önskas.

ANMÄLAN

Anmälan sker via formuläret nedanför, e-post ([email protected]) eller via telefon 010-102 48 00

Uppge “Kampanj 2018” i anmälan.

Intresserad av kampanjen? Anmäl dig här!

KONTAKTINFORMATION

Liz Ståhlberg

Utbildningskoordinator

    Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag..