Höghöjdsarbete

Höghöjdsarbete via oss är ett kostnadseffektivt och kraftfullt alternativ vid bygg, reparation och renovering.

Kontakta oss här

Go to topic

Höghöjdsarbete kräver utbildning och kunskap

Rope Access är en arbetsmetod som möjliggör säkert höghöjdsarbete men också arbeten på svåråtkomliga platser. Det finns höga säkerhetskrav i bygg- och industribranschen på att förebygga olyckor vid höghöjdsarbete.

Vi på Rope Access arbetar därför med industriellt reparbete och möjliggör för andra företag inom branschen att arbete på ett säkert men också miljövänligt sätt. Vi värdesätter säkerhet och kvalitet i arbetsmetoder för arbete på hög höjd.

Vi var det första företaget i Sverige som ackrediterades av IRATA, Industrial Rope Access Trade Association, som är en global branschorganisation för reparbete och som har hårda inträdeskrav för medlemsföretag.

Utbildning för bygg- och industriföretag

Vi utbildar byggföretag i våra lokaler i Solna som är helt anpassade och utrustade för höghöjdsarbete. Utöver utbildning erbjuder vi våra kunder säkerhet, kvalitet och kostnadseffektiva lösningar. Vi har räddningsutbildningar, IRATA-utbildningar, utbildningar för höghöjdsarbete och slutna utrymmen och Power Ascender.

Tidigare projekt

Fördelar med Rope Access

Fördelarna med vår arbetsmetod är flera. Vi hjälper byggbolag med all typ av höghöjdsarbete som fönsterputs, plåtarbeten, snickeriarbeten, målning och installation av åskledare. Skylift och ställningar är metoder som inte alltid räcker till, dvs. de är varken kostnadseffektiva eller säkra nog, därför erbjuder vi våra kunder reparbete, något som sparar de tid och pengar.

En annan betydande fördel är att höga höjder ibland försvårar åtkomst med skylift och byggnadsställningar. Med hjälp av vår arbetsmetod kan byggföretag idag utföra arbete som tidigare varit svåra eller nästintill omöjliga.

Vårt mål är att hjälpa ert företag inom byggindustrin med att komma igång med nya och säkrare arbetsmetoder för höghöjdsarbete. Med 25 års erfarenhet inom höghöjdsarbete hjälper våra huvudinstruktörer ert företag att få utbildning som omfattar all typ av höghöjdsarbete.

Kontakta oss redan idag för mer information om Rope Access, våra arbetsmetoder och utbildningar för ett säkrare och mer kvalitativt höghöjdsarbete.

Välkomna!

Behöver du hjälp inom bygg?

KONTAKT INFORMATION

    Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag.