Arbete på hög höjd

Rope Access är en arbetsmetod som möjliggör säkert arbete på höga höjder men också på svåråtkomliga platser. Det finns höga säkerhetskrav i bygg- och industribranschen på att förebygga fallrisker vid arbeten på hög höjd.

Kontakta oss här

Go to topic

Arbete på hög höjd kräver kunskap

Vi på Rope Access arbetar därför med industriellt reparbete och möjliggör för andra företag inom branschen att arbete på ett säkert men också miljövänligt sätt. Vi var det första företaget i Sverige som ackrediterades av IRATA, Industrial Rope Access Trade Association, en global branschorganisation för reparbete och som har hårda inträdeskrav för medlemsföretag.

Tack vare detta får vi även utbilda inom IRATA, och sedan dess har vi spridit vår kunskap om våra arbetsmetoder och på så sätt lagt grunden för en ny och hållbar bransch i Sverige.

Utbildning för bygg- och industriföretag

Vi utbildar byggföretag i våra toppmoderna lokaler i Solna som är anpassade och utrustade för arbete på hög höjd. Utöver utbildning erbjuder vi våra kunder säkerhet, kvalitet och kostnadseffektiva lösningar. Vi har räddningsutbildningar, IRATA-utbildningar, utbildningar som rör arbete på hög höjd och Power Ascender.

Tidigare projekt

Fördelar med Rope Access

Fördelarna med vår arbetsmetod är många. Vi hjälper byggbolag med all typ av arbete på hög höjd som fönsterputs, snickeriarbeten, målning och installation av åskledare. Skylift och ställningar är metoder som inte alltid räcker till, d.v.s. de är varken kostnadseffektiva eller säkra nog, därför erbjuder vi våra kunder reparbete, något som sparar tid och pengar.

En annan betydande fördel är att vår arbetsmetod tillåter arbeten som tidigare varit svåra eller nästintill omöjliga, pga. svår åtkomst av höga höjder.

Vi hjälper ert företag inom byggindustrin med att komma igång med nya och säkrare arbetsmetoder för arbete på hög höjd. Med 25 års erfarenhet inom höghöjdsarbete hjälper våra huvudinstruktörer ert företag att få utbildning som omfattar allt ifrån arbete på hög höjd till slutna utrymmen som brunnsborrning. Tack vare ackreditering av Global Wind Organization (GWO) får vi både utbilda och certifiera deltagare.

Vi värdesätter säkerhet och kvalitet i arbetsmetoder för arbete på hög höjd. Kontakta oss redan idag om för mer information om Rope Access, våra arbetsmetoder och utbildningar.

Behöver du hjälp inom bygg?

KONTAKT INFORMATION

    Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag.