Reparbete

Rope Access har gedigen erfarenhet av reparbete.
Kontakta oss här

Go to topic
Reparbete

Reparbete - alternativet till byggställning och kran

Du har antagligen sökt på “reparbete” och då har du kommit helt rätt. Vi på Rope Access har sedan 1997 utfört reparbeten där vi idag erbjuder våra kunder både tjänster och utbildningar kring reparbete över hela landet, så kallad Rope Access. Det är en effektiv teknik som möjliggör arbete på höga höjder och svåråtkomliga platser – en flexibel arbetsmetod jämfört med till exempel byggställningar och kranar. Att ta sig till platserna där arbetet ska utföras med hjälp av rep istället för att resa en ställning sparar både tid och energi, samtidigt som det också är både säkrare och mer kostnadseffektivt.

TIDIGARE PROJEKT

Bridge Inspection

Complete inspection of large bridges

Se projekt

OKG

Inspection within confined spaces
Sample testing core samples

Se projekt

Fördelarna med reparbete

Fler och fler industrier upptäcker fördelarna med reparbete, och det kan användas för en rad olika områden. Det kan vara från allt till fönsterputs till avancerade inspektioner på höga och kända byggnader eller infrastrukturprojekt. Vi är det första företaget i Sverige som är ackrediterade av IRATA, en internationell branschorganisation med hårda krav på arbete med rep, vilket innebär en oöverträffad säkerhet. Det gör att du alltid kan vara trygg med att anlita oss på Rope Access för reparbete.

Ytterligare en fördel med reparbete är den miljövänliga aspekten, eftersom vi inte behöver transportera stora mängder material för att montera upp en ställning.

Anlita oss för reparbete

Hör gärna av dig till vår områdesansvarig på mail eller telefon om du vill anlita oss för reparbete, så hjälper vi dig. Välkommen till Rope Access.

Behöver du hjälp inom området industri eller bro?

KONTAKT INFORMATION

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag..