Glasunderhåll

Glasunderhåll på svåråtkomlig eller höga platster

Go to topic

Att arbeta från rep är idealiskt för underhåll av glasfasader. Arbetssättet är flexibelt och skonsamt samtidigt som det krävs minimalt med fasta installationer på byggnaderna. Vi kan montera, täta, fönsterputsa och utföra andra typer av underhåll på fasadglas.
Stora glaspartier ligger i tiden och modern arkitektur använder fasadglas på nya sätt.

Underentreprenör och partner

Vi arbetar ofta som underentreprenör vid större glasentreprenader och är en uppskattad partner.
Vi är gärna med vid ritbordet eller projektering för hjälpa er att finna nya lösningar med stora frihetsgrader som arkitekt eller byggare. Viktigt är att lösningarna möjliggör framtida fastighetsunderhåll och håller ned dessa kostnader.
Vi utför även montage, servicearbeten, putsning och glasbesiktningar.

Putsning och annat underhåll via rep

Fönsterputsning och annat underhåll vid höga höjder är ofta komplicerat och kostsamt. I gallerior, centrum, atrium och ljusgårdar kan det vara svårt att komma på plats med saxliftar eller befintliga fasadhissar. Rope access är ett komplement till andra åtkomstmetoder. Vi kan ta oss till platser där ni trodde att det var omöjligt att komma åt att putsa och underhålla.

Äldre glassystem kan behöva underhåll på grund av läckage och vattenintrång. Viktigt vid underhållsarbetet är att förstå konstruktionen så att problemet inte förvärras. En felaktig tätning kan exempelvis förvärra problemet. Våra duktiga yrkesmän kan glasfasader och utför underhåll och fönsterputs på ett fackmannamässigt sätt.

I samband med att vi är på plats hos er för att hjälpa er med glasunderhåll kan vi även erbjuda våra övriga tjänster inom yttre underhåll av fastigheter.

Tidigare projekt

Vasakronan Fastigheter AB

Utvändig fönsterputs på kontorsbyggnad

Svårt att komma åt era fönster? Ring oss!

KONTAKTINFORMATION

    Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag.