Fasadmålning

Höghöjdsmålning lämpligt för många tillfällen

Go to topic

Mindre målningsarbeten och målningsarbeten på hög höjd och svåråtkomliga platser är ofta dyra och krångliga.

Det är inte målningen i sig som är krånglig eller tar lång tid utan att ta sig till platsen som skall målas. Våra målare tar sig till arbetsplatsen med rep och väl på plats utför de jobbet som vilken duktig målerifirma som helst.

Typiska platser där vi utför måleriarbeten är på fastigheters tak och på innergårdar.

Höghöjdsmålning

Höghöjdsmålning lämpar sig väl i många situationer, några tillfällen där vi sett att våra tjänster passar extra väl är vid målning av takfot och vindskivor. Takfötter och vindskivor är ofta svårtillgängliga och ofta utsatta för väder och vind. Att byta ut virket och samtidigt ytbehandla görs med fördel med hjälp av industriella reparbetare från oss på Rope Access Stockholm.

Fönstermålning

Hur målar man utsidan på fönster? Ofta tas fönstren av vilket kan vara ett bra alternativ, men om det inte går då? Att bygga ställning för en hel fasad för att komma åt att måla fönster är ingen bra idé. Ofta kanske fönstren får målas samtidigt som fasaden, med risk för att det går för länge mellan målningarna och onödiga skador uppkommer.

Vi kan måla fönstren genom att ta oss dit via rep. Det är en flexibel och bra lösning för dig som fastighetsägare.

Fasadmålning

Vi kan självklart även hjälpa till med fasadmålning. Många gånger är det inte något fel på fasaden förutom att färgen ser trist ut. Då kan det räcka med en ommålning av fasaden .
Vi målar givetvis kalkputsfasader men vi har också god erfarenhet av att måla betongfasader.

I samband med att vi är på plats hos er för att hjälpa er med målning kan vi även erbjuda våra övriga tjänster inom yttre underhåll av fastigheter.

Tidigare projekt

Brf Ånghästen

Partiell ommålning av fasad vid Brf Ånghästen

Är du i behov av målning på höghöjd

KONTAKTINFORMATION

    Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag.