Fasadklättring

Rope Access är ett kostnadseffektivt och kraftfullt alternativ vid bygg, reparation och renovering.
Kontakta oss här

Go to topic

Fasadklättring - mer information

Du har antagligen sökt på “fasadklättring” och då har du kommit helt rätt – välkommen till oss på Rope Access. Vårt arbetslag erbjuder tjänster inom både fastighets- och byggsektorn över hela landet och vi har bred hantverkarkompetens. Vi hjälper byggbolag, fastighetsägare och förvaltare med arbeten som fönsterputs, plåtarbeten, snickeriarbeten, målning, montage av vepor och installation av åskledare. Att använda sig av fasadklättring möjliggör arbete på ställen som skulle vara helt omöjliga att genomföra med till exempel byggställning eller skylift. Dessutom är fasadklättring en säkrare metod och det spar dig som kund både tid och pengar. Många närmiljöer och höjder medger inte åtkomst med skylift eller ställning och som erfarna fasadklättrare kan vi därför utföra de typer av jobb som annars hade varit komplicerade att utföra.

Tidigare projekt

Skanska Sweden

Installation of ventilation
Demolition work

Se projekt

Erfarna och duktiga fasadklättrare

För oss på Rope Access står säkerheten högt i fokus i alla våra uppdrag. Med över 25 års erfarenhet kan du lita på att vi vet vad vi gör. Genom åren har vi arbetat i en rad olika projekt och några av dem har vi samlat här på vår hemsida. Ta gärna en titt på dem för att se vad vi kan åstadkomma.  

Anlita oss för fasadklättring

Om du är intresserad av att veta mer om hur vi arbetar får du gärna kontakta oss på mail eller telefon, så berättar vi mer. Om du vill anlita oss för fasadklättring är du välkommen att ta kontakt med vår områdesansvariga på mail eller telefon.

Behöver du hjälp inom bygg?

KONTAKT INFORMATION

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag.