Fasadklättrare

Våra fasadklättrare löser utmaningarna åt dig!
Kontakta oss här

Go to topic

Information om våra fasadklättrare

Du som letar efter en fasadklättrare i Sverige har kommit helt rätt. Vi på Rope Access arbetar med uppdrag inom fastighet och bygg där vi hjälper våra kunder med arbeten såsom fönsterputs, plåtarbete, snickeriarbete, målning och montage av vepor och installation av åskledare. Att använda sig av fasadklättring eller reparbete gör att du som kund sparar både tid och pengar, jämfört med att använda skylift och ställningar. Dessutom är fasadklättring ett säkrare alternativ. Vi har över 25 års erfarenhet i branschen och med oss kan du räkna med ett professionellt utfört arbete som fasadklättrare.

Tidigare projekt

Skanska Sweden

Installation of ventilation
Demolition work

Se projekt

Professionella och erfarna fasadklättrare

Vi har arbetat med en rad olika projekt som fasadklättrare över hela landet, och du får gärna ta en titt på våra tidigare uppdrag här på vår hemsida. Vi erbjuder fogning, fasadmålning, fasadputs och installation av ventilationer. Tack vare det smidiga arbetsutförandet som inte kräver stora, otympliga ställningar eller skylifts kan vi utföra jobb som annars varit så gott som omöjliga. Det är ofta ett vanligt problem att närmiljöer och höjder inte medger åtkomst med skylift. Dessutom är vi mycket noga med säkerheten i alla våra uppdrag.

Anlita oss som fasadklättrare

Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig eller har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi mer. Vill du anlita oss som fasadklättrare, så kontakta områdesansvarig för ditt område per mail eller telefon.

Behöver du hjälp inom bygg?

KONTAKT INFORMATION

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom någon arbetsdag.